Anders Rummelhoff

Anders Rummelhoff (1981) Anders er utdannet skuespiller fra GITIS Scandinavia i Århus 2005. Han har siden jobbet ved Rogaland Teater, Det Norske Teater, Østfold Teater og i div. frie grupper. Han spilte rollen som Kristian i Nordisk films SOS-Svartskjær og har også gjort div. kortfilmer.
Sammen med dramatiker og skuespiller Kim Atle Hansen danner han gruppa P2P.

Ivar Furre Aam

Ivar Furre Aam (1986) ullførte sin bachelorgrad i skuespill ved Akademi for scenekunst i 2009. Under utdanningen jobbet han med bl. a. Herbert Fritsch, Frank Vercruyssen (tg-stan), Hooman Sharifi og Josha Sofaer og var i tillegg deltaker ved Robert Wilsons Watermill Centre Summer Program. Med gruppen Livestock og forestillingen Riding a Dead Horse ble han plukket ut til å delta på festivalen for europeiske kunstakademier «Neu» i Vilnius. Etter utdanningen har han jobbet ved Teatret Vårt i Molde i forestillingen Taremareby.

Kristjan Belgau

Kristjan Belgau (1977) har over 10 års erfaring som teaterteknikker og har jobbet som lysmester, lysdesigner og scenetekniker. Han har vært ansatt på Riksteatret og Oslo Nye Teater og jobbet for diverse frie grupper. Kristjan har vært fast tekniker i Flaatenbjørk kompani siden kompaniet startet opp.

Nikolai Høgset
Nikolai Nørregaard Høgset (1977) har en Bachelorgrad i lydteknikk fra Liverpool Institue of Performing Arts (LIPA). Han har vært teknisk sjef for Kolben Kulturhus i 4,5 år, og arbeidet som frilans lyd- og lystekniker for teater og musikk i en årekke.  Tidligere har han også arbeidet 1 år på Nationaltheatret, og 2 år som lydlærer ved Sunnhordland Folkehøgskule.  Han er nå teknisk ansvarlig på Cafeteatret på Grønland i Oslo, og jobber utover dette som frilans tekniker og rådgiver for nye kulturbygg.  De siste prosjektene har vært Dansens Hus (nasjonal scene for dans), Rikscenen (nasjonal scene for folkemusikk, folkedans og joik), Bølgen kulturhus (Larvik) og Lørenskog Hus (Lørenskog kulturhus – under oppføring).
Carl Jørn Johansen

Carl Jørn Johansen er dramaturg, utdannet ved Institutt for Dramaturgi i 1999. I Danmark har han jobbet med scenekunstgruppene Scenekompagniet og Sizzyfozz, henholdsvis med devisede forestillinger og ny dansk dramatikk av Mikkel Wallentin. I Norge har han jobbet på Det Åpne Teater (nåværende Dramatikkens Hus), drevet Scenekunstlinjen på Hallingdal Folkehøgskule, har instruert flere forestillinger i ungdomsteatersatsningen DUS, vært dramaturg for Teater Joker og holdt workshops i inn- og utland. Carl Jørn jobber nå som dramaturg og teatermaker på Rogaland Teater og har vært en del av Flaatenbjørk kompani helt siden Jarl og ham var arbeidsløse i Oslo. Han har tilslutt oppgitt drømmen om å bli rockemusiker.

Jarl Flaaten Bjørk

Jarl Flaaten Bjørk (1975) er kunstnerisk leder for Flaatenbjørk kompani. Fungerer som både prosjektleder, dramatiker, skuespiller og regissør. Jarl Flaaten Bjørk er utdannet ved Akademi for Scenekunst i Fredrikstad i 2003 og definerer seg selv som fysisk skuespiller og scenekunstner.