Robinhund

Robinhund er en musikalsk bokforestilling for barn i alderen 3-6 år. Musiker Heidi Marie Vestrheim og skuespiller Jarl Flaaten Bjørk kommer på besøk med boka «Det var ikke jeg, sa Robinhund», tegnet og skrevet av Alice Lima de Faria.

 

Det er alltid Robinhund som får skylden for alt det uheldige som skjer i barnehagen. At Uffle fikk ballen rett i magen, og at melken ble sølt utover bordet. Det er ikke morsomt, synes Robinhund, og ikke alltid sant heller, at ting er hans feil. Noen ganger bare ble det sånn. Uten at det var meningen. Da er det godt at Robinhund har en storebror han kan fortelle alt til!

Forestillingen baserer seg på Alice Lima de Farias bok «Det var ikke jeg, sa Robinhund», som er en lun og sjarmerende bildebok der barns virkelighetsoppfatning blir tatt på alvor. Boka handler om Robinhund, som ikke vil gå i barnehagen og som ikke greier å oppføre seg slik det er forventet av ham å oppføre seg i barnehagen. Robinhund blir ikke trodd når han forsøker å fortelle at det ikke var han som gjorde det. Og at han i all fall ikke gjorde det med vilje.

Fortellingen om Robinhund er en fortelling om et barn som ikke makter å oppføre seg korrekt og etterpå opplever i å ikke bli trodd av de voksne.

Det er mange måter å lese en bok høyt på. Vi kaller dette en bokforestilling. En bokforestilling er en iscenesatt høytlesning av en bok. Robinhund er en musikalsk bokforestilling. Med denne forestillingen utforsker vi boklesningen som scenekunstform.

Forestillingen er fleksibel og er egnet til å spille i biblioteker, barnehager og kulturhus. 

For booking, ta kontakt på epost: jarl@flaatenbjork.no