På’n igjen

Etter godt å vel åtte måneders fraværblir det godt å komme seg på scenen igjen!
I kveld blir det en tur ned på lageret for å sjekke at utstyret fortstatt er inntakt, og imorgen kveld rigger vi bilen og kjører til Hamar. Opprigg på Løten kino kl 8.00. Gleder meg masse, Løten here we come!

Telemark igjen

Vi trodde jo vi var ferdige med Telemark i høst, men ettersom det gikk så bra med Seksuell Empati vol. 1 på turne i høst, og grunnet avlysninger av en annen forestilling i Telemark, var det sterkt ønsket at vi kom tilbake. De kommende to ukene skal vi turnere i området rundt Bø og Seljord. Følg med på bloggen, så får du se og høre hvordan det går med oss!

sev1-bilde4-utsnitt-web

Seksuell Empati på Litteraturhuset

I samarbeid med DIXI, ressurssenter for voldtatte, settes forestillingen opp på Litteraturhuset.
sev1-bilde4-utsnitt-web
Seksuell Empati vol. 1 – Handlinger spilles i kjelleren på
Litteraturhuset tirsdag 23. april kl 19.00.

Seksuell Empati vol. 1 – Handlinger er Flaatenbjørk kompanis mestspillende forestilling, og ved utgangen av april har forestillingen blitt spilt 344 ganger og blitt sett av over 35000 publikummere. Denne våren spilles forestillingen også på ungdomsskoler i Telemark. I april spiller vi i Nome, Bø, Sauherad, Kragerød og Seljord. Om du har lyst til å se forstillingen på turne i Telemark, send meg en mail på jarl@flaatenbjork.no, så kan vi avtale tidspunkt. Mer informasjon om forestillingen finner du her.

20120906-143002.jpg

Gimsøy ungdomsskole

20120906-143002.jpg
Idag har vi spilt på Gimsøy ungdomsskole og her er et bilde av gutta som hjalp oss å rigge opp. Idag var første gang i en gymsal på en god stund og det er deilig å være igang igjen. Det er godt å kjenne at knærne mine, som jo har vært sykemeldt grunnet røkne korsbånd, nesten funker helt utmerket! Imorgen er vi tilbake på Gimsøy med to nye forestillinger, det blir bra.

Imorgen begynner det!

Imorgen begynner turnéen i Telemark med Seksuell Empati vol. 1 og underveis på turne kommer jeg til å blogge litt fra de forskjellige skolebesøkene. Så om vi har vært eller skal på din skole eller du av andre grunner har noen spørsmål til forestillingen, skriv en kommentar, så skal jeg svare deg som best jeg kan!

Vi snakkes
.jarl