Telemark igjen

Vi trodde jo vi var ferdige med Telemark i høst, men ettersom det gikk så bra med Seksuell Empati vol. 1 på turne i høst, og grunnet avlysninger av en annen forestilling i Telemark, var det sterkt ønsket at vi kom tilbake. De kommende to ukene skal vi turnere i området rundt Bø og Seljord. Følg med på bloggen, så får du se og høre hvordan det går med oss!

sev1-bilde4-utsnitt-web

Seksuell Empati på Litteraturhuset

I samarbeid med DIXI, ressurssenter for voldtatte, settes forestillingen opp på Litteraturhuset.
sev1-bilde4-utsnitt-web
Seksuell Empati vol. 1 – Handlinger spilles i kjelleren på
Litteraturhuset tirsdag 23. april kl 19.00.

Seksuell Empati vol. 1 – Handlinger er Flaatenbjørk kompanis mestspillende forestilling, og ved utgangen av april har forestillingen blitt spilt 344 ganger og blitt sett av over 35000 publikummere. Denne våren spilles forestillingen også på ungdomsskoler i Telemark. I april spiller vi i Nome, Bø, Sauherad, Kragerød og Seljord. Om du har lyst til å se forstillingen på turne i Telemark, send meg en mail på jarl@flaatenbjork.no, så kan vi avtale tidspunkt. Mer informasjon om forestillingen finner du her.

20120906-143002.jpg

Gimsøy ungdomsskole

20120906-143002.jpg
Idag har vi spilt på Gimsøy ungdomsskole og her er et bilde av gutta som hjalp oss å rigge opp. Idag var første gang i en gymsal på en god stund og det er deilig å være igang igjen. Det er godt å kjenne at knærne mine, som jo har vært sykemeldt grunnet røkne korsbånd, nesten funker helt utmerket! Imorgen er vi tilbake på Gimsøy med to nye forestillinger, det blir bra.