Audition

Flaatenbjørk kompani søker en mannlig skuespiller/danser som kan overta hovedrollen i forestillingen Seksuell Empati vol. 1 – Handlinger for turne på vestlandet og trøndelag våren 2010. Seksuell Empati vol. 1 er en soloforestilling for ungdom som Flaatenbjørk kompani utarbeidet i 2006, og siden har den blitt spilt over 200 ganger på ungdomskoler rundt om i landet. Mer info om forestillingen finner du her: http://seksuellempati.no

Personen som skal overta bør ha evne til å utvikle materiale selv, ha en forståelse for hvordan man bygger opp en forestilling fra bunn av og en forståelse for ulike spillestiler og formspråk. Utdannelse eller annen erfaring fra fysisk visuelt teater eller lignende er en fordel, men er ikke påkrevd.

Det er en 9 ukers turne, og den er godt betalt. Prøvene skal etter  planen avholdes f.o.m. 8. feb 10, og turneen varer ut april. Det bør allikevel påregnes noe forberedelse i løpet av høsten 09, så som å sette seg inn i forestillingens innhold og formspråk.

Audition finner sted torsdag 18. juni kl 12.00 på Sjokoladefabrikken på Grunerløkka.

Påmelding: jarl@flaatenbjork.no

De påmeldte vil måtte forberede noe materiale før de kommer, dette kommer vi tilbake til på mail/telefon etter påmelding.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *