Nå er vi Uten genser igjen

Idag, mandag 22. oktober, begynner vi gjennopptakelsesprøver med Uten genser. Da vi laget forestillingen i vår/sommer var Kenneth Homstad og Erlend Hammer Hanssen med som skuespillere, i tillegg til Anders Rummelhoff. Ettersom de to førstnevnte skuespillerne er opptatt med andre prosjekter i høst øves nå forestillingen opp på nytt i forbindelse med at den skal vises på Showbox 27. november.
De to nye skuespillerne er Håkon M. Vassvik og Kim Atle Hansen, og vi er svært glade for å ha disse med i produksjonen.

Ettersom Uten genser er en forestilling der skuespillerne i stor grad spiller seg selv, vil en endring av skuepillere også innebære en endring av forestillingen som sådann. Jeg, Jarl Flaaten Bjørk, bruker derfor like godt anledningen til å skrive om deler av forestillingen, så for de som så forestillingen i sommmer, kan de glede seg til en litt annerledes begynnelse, midte og slutt.

Vi kommer til å ha gjennopptakelsesprøver i denne uka og i uke 47. I forbindelse med prøvene i uke 47 vil forestillingen spilles i Lodalen (Fyrhuset, Turbinveien 28) kl 19.00 den 22. november. I tillegg vil vi ha visninger for ungdom torsdag kl 13.00 og fredag 23. nov kl 13.00.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *