På plass i Lodalen

Forrige fredag (25. mai) hadde vi visning av første delen av forestillingen for elever fra Nyskolen. Denne visningen gikk kort og godt over all forventning. Det ironiske er at dette skaper et lite problem. Vi har nå to deler forestilling, med forskjellig formspråk, som hver for seg fungerer utmerket godt.
Spørsmålet som reiser seg er: Trenger vi begge delene?
Kan vi ikke bare gå for den første delen og droppe hytteturen?
.
Tematisk henger definitivt det performative delen (del 1) sammen med den dramatiske delen (hytteturen), men formmessig henger det ikke på greip. Tanken slo oss derfor: Det er jo ikke noe poeng å tvinge de to delene sammen bare fordi dette var noe jeg i utgangspunktet hadde tenkt vi skulle gjøre, er det vel?
.
Denne problematikken kom opp for en uke siden. Nå har har vi tatt avgjørelsen, og gjort en del valg som konsekvens av dette. Vi dropper den mer dramatiske hytteturen (som skulle ha endt i knivdrap) og går for den mer performative første delen (også kjent som Univers 1).
.
Tirsdag flyttet vi dessuten inn i Fyrhuset i Lodalen og det er i dette lokalet vi kommer til å ha vår premiere 20. juni kl 19.00.
Om du er interessert i å følge prosessen før dette, så er du hjertelig velkommen på prosessvisning fredag 8. juni kl 13 i Fyrhuset (Turbinveien 28). Om du ønsker å komme på prosessvisning, send meg en mail via dette kontaktskjema eller mail (om du allerede har mailadressen).

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *