Full rulle

Det skjer mye for tiden og det har derfor vært vanskelig å sette av tid til å holde folk oppdatert på hva kompaniet driver med om dagen. For å ta det første først; djønk.

Vi har kommet et godt stykke på vei med forestilling djønk, og forrige torsdag (31. mars) hadde vi en visning for elever fra Nordseter skole. Dette var virkelig gøy, og det ga oss tro på at vi jobber i riktig retning. Det er fortsatt en vei og gå, men samtidig vi er kun litt over midtveis i bolk 2, så jeg har fortsatt troa… Den kommende uken er den siste uka av bolk 2 og bolk 3 begynner vi 2. påskedag. Regner med det blir premiere på Sjokoladefabrikken rundt 6. mai.

Den kommende uken skjer det imidlertid mer: På tirsdag (5. april) spiller vi GALSKAPSPROSJEKTET på Den kulturelle skolesekkens 10-års jubileum. Dette feires i Larvik og vi gleder oss veldig. I sammenheng med gjennopptakelsesprøver på denne holder vi åpne visninger imorgen, søndag kl 14.30 og mandag (4.april) kl 11.00. Om du har lyst til å komme, så ta kontakt. Dette skjer på øvingshotellet.

Torsdag 7. april kl 13.00 er det åpen visning av djønk i vårt studio på Torshov/SoriaLab. Ta kontakt om du vil komme på visning.

Og om en halvannen ukes tid spiller vi Seksuell Empati vol. 2 – Identiteter i Møre og Romsdal, for oppdatert turneplan, klikk her.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *